Dacă cineva se conectează la iCloud-ul meu, ce poate vedea?

Îngrijorarea utilizatorului
„Bună, mă întrebam dacă a mai pățit cineva ceva similar astăzi pe iPad-ul meu Pro. Am primit un mesaj pop-up care spunea că cineva a încercat să se conecteze la contul meu iCloud. Dacă cineva se conectează la contul meu iCloud, ce poate spune?”
Dacă îți partajezi contul iCloud cu cineva care trebuie să cumpere o aplicație din App Store, s-ar putea să te temi că persoana care deține ID-ul tău Apple va vedea confidențialitatea oricăror informații salvate în iCloud. Apoi apare problema: „dacă cineva se conectează la iCloud-ul meu, ce poate vedea?”. Citește mai departe pentru a găsi răspunsul la această întrebare.
![Ce poate vedea cineva dacă se conectează la iCloud-ul meu? [Actualizare 2021]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b30ec63.webp)
Dacă cineva se conectează la iCloud-ul meu, ce poate vedea?
Conținutul de mai jos va fi vizibil dacă cineva se conectează la iCloud-ul tău cu datele tale de autentificare iCloud.
Fotografii: Odată ce opțiunea „Fotografii iCloud” este activată, fotografiile de pe iPhone vor fi salvate în iCloud și actualizate periodic. Oricine se conectează la contul tău iCloud va vedea toate fotografiile salvate.
Contacte: Apple permite, de asemenea, utilizatorilor să acceseze contactele de pe iCloud. După conectarea la contul iCloud, persoana poate vizualiza pur și simplu contactele salvate în iCloud atingând opțiunea Contacte.
Poștă: E-mailurile tale pot fi accesate și pe iCloud de către cineva care deține contul și parola ta iCloud. Ceea ce trebuie să facă persoana respectivă este să dea clic pe opțiunea Mail din bara laterală pentru a vizualiza e-mailul odată ce s-a conectat la contul iCloud.
Urmăriți istoricul locațiilor iPhone: Dacă iPhone-ul tău este pierdut sau furat, poți opta pentru „Găsește-mi iPhone-ul” pentru a-l localiza. Tot istoricul locațiilor iPhone-ului tău va fi urmărit odată ce funcția „Găsește-mi iPhone-ul” este activată. Adică, dacă cineva se conectează la iCloud-ul tău, va vedea mișcările tale din ultima săptămână sau din ultima lună. Mai rău, datele de pe iPhone-ul tău pot fi șterse și de la distanță dacă persoana respectivă dă clic pe opțiunea „Șterge dispozitivul” după ce se conectează la iCloud.
iMessage: De obicei, mesajele tale iMessage nu vor fi accesate dacă cineva se conectează la ID-ul tău Apple, cu excepția cazului în care ID-ul Apple este conectat pe același dispozitiv Apple.
Toate mesajele iMessage trimise sau primite prin intermediul ID-ului Apple în trecut sau în viitor vor fi afișate pe un alt dispozitiv care utilizează același ID Apple. Mai rău, pot trimite mesaje iMessage și în numele tău.
Comparativ cu iMessage, SMS-urile/MMS-urile sunt mult mai sigure. Aceste mesaje de test obișnuite nu vor fi văzute decât dacă activați Redirecționarea mesajelor text pe dispozitiv.
Setări pentru portchei, note, calendar, documente și alte setări iCloud: Pe lângă datele enumerate mai sus, celelalte date salvate în iCloud, cum ar fi calendarul, documentele, notițele, prezentările create folosind Keynote online, foile de calcul create folosind Numbers online și mementourile, pot fi văzute și de cineva care se conectează la iCloud-ul dvs. Aceste date pot fi vizualizate atât pe dispozitivele iOS, cât și pe web.
Cel mai dificil lucru este că persoana care se conectează la contul tău iCloud ar putea avea acces și la breloc. Adică, toate conturile păstrate în ID-ul Apple vor fi dezvăluite.
Ce nu vrei să ratezi despre contul iCloud
Primim notificări când cineva se conectează la contul meu iCloud?
Nimeni nu se poate conecta la contul tău iCloud decât dacă cunoaște informațiile tale Apple ID. Dacă ai activat autentificarea cu doi factori, conectarea nu va fi autorizată dacă persoanele respective nu au acces la dispozitivul tău de încredere.
Dacă cineva se conectează la contul tău iCloud pe un alt dispozitiv care nu este de încredere, vei fi notificat că un dispozitiv necunoscut încearcă să se conecteze la contul tău iCloud.
Cum pot vedea unde este folosit ID-ul meu Apple?
Pentru a vedea unde este utilizat ID-ul Apple depinde de tipul de dispozitiv.
Dacă contul iCloud este conectat pe un iPhone sau iPad:
- Accesați Setări și faceți clic pe numele dvs.
- Derulați în jos și faceți clic pe fiecare dispozitiv pentru a vizualiza detaliile.
Dacă contul iCloud este conectat la Windows:
- Descărcați și deschideți iCloud pentru Windows pe computerul dvs. cu Windows.
- Faceți clic pe „Detalii cont” în colțul din stânga jos și atingeți Apple ID.
- Atingeți fiecare dispozitiv pentru a vedea detaliile.
Dacă este conectat la contul iCloud pe Mac:
- Accesați meniul Apple din colțul din stânga sus și faceți clic pe „Preferințe sistem”.
- Faceți clic pe iCloud și pe „Detalii cont”, iar fereastra cu detaliile iCloud va apărea.
- Faceți clic pe „Dispozitive” și veți vedea dispozitivele conectate la contul iCloud.
Eliminați complet iPhone-ul din contul iCloud/Apple ID
Pentru a împiedica pe cineva să vadă mai multe date din iCloud-ul tău, poți la fel de bine să deconectezi dispozitivul de la contul iCloud folosind cele 3 metode de mai jos:
Pe un iPhone/iPad
Este imposibil să eliminați iPhone-ul din contul iCloud de pe dispozitivul în sine; trebuie să îl eliminați pe un alt iPhone sau iPad.
- Faceți clic pe Setări și pe opțiunea iCloud situată în partea de sus a interfeței Setări.
- Informațiile iCloud vor fi listate în partea dreaptă. Alegeți dispozitivul iOS pe care doriți să îl eliminați din contul iCloud și faceți clic pe „Eliminare din cont”.
![Ce poate vedea cineva dacă se conectează la iCloud-ul meu? [Actualizare 2021]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b32057f.webp)
Dispozitivul selectat va fi eliminat în curând din contul tău iCloud.
Pe un computer Mac
- Deschideți computerul Mac și faceți clic pe pictograma Apple din colțul din stânga sus pentru a deschide meniul, apoi alegeți „Preferințe sistem” pentru a deschide ecranul Preferințe sistem.
- Faceți clic pe „iCloud” pentru a deschide interfața de setări iCloud. Bifați opțiunea „Detalii cont” și vor fi afișate informațiile contului iCloud. (Dacă este activată autentificarea cu doi factori, trebuie să introduceți codul de autentificare care v-a fost trimis.)
- Faceți clic pe opțiunea „Dispozitive” și vor fi afișate toate dispozitivele conectate la contul iCloud. Selectați dispozitivul și faceți clic pe „Eliminare din cont” pentru a-l elimina.
![Ce poate vedea cineva dacă se conectează la iCloud-ul meu? [Actualizare 2021]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b333671.webp)
Datele tale private vor fi văzute și furate atunci când cineva se conectează la contul tău iCloud. Dacă ai descoperit că cineva ți-a ocupat contul iCloud, cel mai bine este să elimini dispozitivul din contul iCloud. Acest articol oferă 2 opțiuni diferite pentru asta. De asemenea, poți elimina ID-ul Apple de pe dispozitivul respectiv fără a introduce parola, folosind instrumentul recomandat: Deblocare parolă iPhone .
Descărcare gratuită Descărcare gratuită
Cât de utilă a fost această postare?
Apasă pe o stea pentru a o evalua!
Evaluare medie / 5. Numărarea voturilor:




