Vlákna

Ako zistiť, či vás niekto zablokoval vo vláknach

Ľudia používajú Threads na interakciu so svojou rodinou a priateľmi. V aplikácii spájame ľudí ako našich priateľov. Príde však čas, keď chcete niekoho v aplikácii Threads jednoducho zablokovať. Všetci ľudia, ktorých v aplikácii zablokujete, sa presunú na zoznam blokovaných. Ako však zistíte, či vás niekto v aplikácii Threads zablokoval?

Blokovanie je otvorená funkcia a môže ju použiť ktokoľvek, ak chce obmedziť interakciu osoby s jej príspevkami a inými aktivitami. Ktokoľvek môže zablokovať kohokoľvek z akéhokoľvek dôvodu. Možno vás tiež zaujíma, či vás niekto zablokoval vo Vláknach.

Aby sme chránili ich súkromie, aplikácia vás neupozorní na zablokovanie. A žiadna funkcia vám neukáže, kto vás v aplikácii zablokoval.

Môžete si však len domyslieť, či vás zablokovali, a to na základe niektorých rozdielov. Deaktiváciou účtov iných ľudí zažijete rovnaké zmeny, ako keď vás niekto zablokuje.

Tu si preberieme všetky možné spôsoby, ako zistiť, či vás niekto zablokoval.

Čo to znamená, že ste zablokovaní vo vláknach?

Keď vás niekto zablokuje vo Vláknach, znamená to jednoducho, že niekto s vami prerušil všetky kontakty v aplikácii. Znamená to, že vás už nechce mať ako priateľa a sledovateľa.

A aj keď nechcú v aplikácii interagovať, napríklad prestať sa navzájom sledovať, prezerať si online statusy, komentovať príspevky alebo znova ich zverejniť .

Nechcú byť s vami akokoľvek spojení. Pre nich v aplikácii Threads v podstate zmiznete.

Ako zistiť, či vás niekto zablokoval vo vláknach

Keď vás niekto zablokuje vo Vláknach, môžete v aplikácii zaznamenať rôzne zmeny. Či vás niekto zablokoval, si môžete overiť podľa uvedených bodov.

Vyhľadať v ich profile

Keď vás niekto zablokuje na Threads, môžete si to overiť v jeho profile. Je to preto, že blokovanie znamená prerušenie všetkých spojení s konkrétnou osobou. Ak sa vám nepodarí nájsť profil tejto predpokladanej osoby, je možné, že vás zablokoval.

Skontrolujte si zoznam sledovateľov

Ak ste s danou osobou priateľom, skontrolujte si zoznam sledovaných. Ak tam danú osobu z nejakého dôvodu nenájdete, buď deaktivovať účet alebo vás zablokovať.

Ak vás však za tejto podmienky začnú prestávať sledovať vo Vláknach, možno nebudete môcť nájsť osobu v zozname.

Skontrolujte si vzájomných priateľov

Ak sa vyskytol akýkoľvek iný problém, uvidíte osobu na spoločnom zozname iných tretích osôb. Aby ste si to overili, choďte si skontrolovať zoznam osoby, s ktorou ste boli kedysi spoločnými priateľmi.

Komentáre a interakcie

Keď vás daná osoba sleduje, viditeľné budú všetky jej lajky a komentáre k vášmu obsahu. Ak vás však zablokovala, nenájdete jej predchádzajúce lajky a odpovede na váš príspevok. Týmto spôsobom si môžete tiež overiť, či vás daná osoba zablokovala.

Najlepšia aplikácia na sledovanie telefónu

Najlepšia aplikácia na sledovanie telefónu

Špionáž na Facebooku, WhatsApp, Instagrame, Snapchate, LINE, Telegrame, Tinderi a ďalších sociálnych sieťach bez toho, aby ste o tom vedeli; Jednoducho sledujte polohu GPS, textové správy, kontakty, záznamy hovorov a ďalšie údaje! 100% bezpečné!

Vyskúšajte to zadarmo

Správa v inej aplikácii na zasielanie správ

Je to tiež spôsob, ako skontrolovať, či vás niekto blokuje vo Vláknach. Pravdepodobne máte s danou osobou priateľov v iných aplikáciách na posielanie správ. Tieto aplikácie vám pomôžu to zistiť. Na to im pošlite textové správy prostredníctvom iných aplikácií na posielanie správ; ak vám odpovedia, je možné, že vás nezablokovali.

Môžete tiež skúsiť poslať správu na Instagrame; ak je správa doručená, potvrdí sa, že vás používateľ nezablokoval. Toto platí pre aplikáciu Instagram aj pre Threads.

Ak vám v iných aplikáciách na posielanie správ okrem Instagramu nedali žiadnu odpoveď a odoslaná správa bola doručená, môžete si byť istí, že vás zablokovali. Môžete tiež vedieť, či vás niekto zablokoval v aplikácii Facebook Messenger .

Ak si všimnete všetky tieto zmeny, je isté, že vás zablokovali vo Vláknach z osobných dôvodov. Môžete si tiež skontrolovať osobu na Instagrame, pretože keď vás niekto zablokuje vo Vláknach, dostanete aj vy ban na Instagrame.

Môžem si stále pozrieť profil niekoho, kto ma zablokoval?

Ak máte akékoľvek pochybnosti o tom, že vás niekto zablokoval vo Vláknach a pokúša sa zobraziť jeho profil, nebudete mať prístup k jeho účtu. Daná osoba nebude viditeľná, keď uvidíte svoj zoznam sledovateľov.

A ak sa pokúsite nájsť profil osoby pomocou vyhľadávacieho panela, jej profil tam nebude k dispozícii.

Toto sa stane aj tejto osobe. Taktiež nebude mať prístup k vášmu profilu, aj keď sa ho pokúsi vyhľadať.

Čo robiť, ak si myslíte, že vás niekto zablokoval vo vláknach

Ktokoľvek môže v aplikácii zablokovať ostatných z rôznych dôvodov, ale existuje dôvod, prečo niekoho zastaviť vo Vláknach. Je to preto, že táto funkcia je otvorená a bezplatná pre všetkých.

Je dôležité poznať príčinu. Takže, ak si myslíte, že vás niekto zablokoval vo Vláknach, musíte sa ho opýtať na dôvod v iných aplikáciách na posielanie správ.

Ak s nimi nie ste priatelia v žiadnej inej aplikácii na posielanie správ, nájdite si spoločných priateľov vo Vláknach. Potom sa s nimi porozprávajte a zistite dôvod. Môžete sa spoločného priateľa opýtať, či je daná osoba aktívna alebo nie.

A môžete tiež počkať, kým sa k vám dostanú.

Čo sa stane, keď sa pokúsim sledovať niekoho, kto ma zablokoval?

Keď sa pokúsite vyhľadať osobu v zmysle jej sledovania, panel vyhľadávania nezobrazí profil danej osoby.

Nie je k dispozícii možnosť sledovať niekoho, kto vás zablokoval. Ak máte jeho odkaz na profil predtým sa to neotváralo.

Takže neexistuje spôsob, ako ich prepojiť a sledovať v aplikácii Threads.

Často kladené otázky

Otázka: Ako zistím, či ma niekto zablokoval vo vláknach?

A: Všimnutím si niektorých zmien si môžete overiť, či vás niekto zablokoval. Môžete si skontrolovať ich online stav, ich predchádzajúce komentáre a lajky, ich profil a zoznam sledovateľov.

Otázka: Aké sú ďalšie dôvody, prečo si nemôžem zobraziť niečí profil?

A: Ak si daná osoba deaktivovala svoj účet, jej profil neuvidíte. A ak je na vašej strane problém so serverom alebo internetovým pripojením, je možné, že profil danej osoby neuvidíte.

Otázka: Ak ma niekto zablokoval vo Vláknach, môže si pozrieť môj profil?

A: Nie, ak vás niekto zablokoval vo Vláknach, neuvidí ani váš profil. Pretože aplikácia tiež obmedzuje zobrazenie akýchkoľvek vašich aktivít.

Otázka: Môže ma niekto odblokovať vo Vláknach po tom, čo ma zablokoval?

A: Áno. Ak si niekto zmení názor, môže vás kedykoľvek odblokovať vo Vláknach. Aplikácia vám však neumožňuje odblokovať sa sami.

Záver

Vo Vláknach môžete zistiť, či vás niekto v aplikácii zablokoval. Nemôžete vykonávať akcie, ako napríklad nájsť jeho účet na zozname sledovaných.

Túto funkciu môžete použiť aj na odstránenie nepotrebných a nechcených ľudí z aplikácie. Hlavným cieľom blokovania niekoho je ukončiť akékoľvek spojenie s danou osobou.

Okrem toho vám tiež odporúčame, aby ste Naučte sa skryť počet lajkov vo vláknach .

Aký užitočný bol tento príspevok?

Kliknite na hviezdičku a ohodnoťte to!

Priemerné hodnotenie / 5. Počet hlasov:

Súvisiace články

Tlačidlo Späť na začiatok